TORNAR

CURSOS DE LA SÈRIE TOUCH FOR HEALTH (TOC PER LA SALUT)

Touch for Health és la base de la kinesiologia a nivell conceptual i tècnic. Qualsevol tipus de kinesiologia especialitzada hi té punts de connexió directa .
El conjunt dels 4 cursos de Toc per la Salut és una potent eina de treball que ens ensenya l’ús del test muscular com a eina per establir comunicació amb el cos, equilibrar el sistema energètic, treballar emocions, realitzar nombroses i potents correccions, fer anàlisis i correccions posturals, aplicar tècniques per dolors crònics i aguts, personalitzar dietes per a una bona salut, testar vitamines i oligoelements per estats carencials, entre d’altres.
Toc per la Salut ens aporta saviesa sobre el cos i el ser humà, ens fa més conscients de nosaltres mateixos i ens proporciona una tècnica per ser uns terapeutes eficients.

Touch for Health 1
( Toc per la Salut 1)

Touch for Health 2
( Toc per la Salut 2)

Touch for Health 3
( Toc per la Salut 3)

Touch for Health 4
( Toc per la Salut 4)

És un curs en el qual s’experimenta la màgia de la kinesiologia com a sistema de comunicació amb el cos a través del test muscular i com, per exemple, un múscul dèbil es reforça aplicant una senzilla tècnica de correcció afectant positivament aquest reforçament de la musculatura, a nivell del funcionament dels òrgans, de l’equilibri emocional, mental i energètic. S’aprèn a equilibrar els 14 meridians d’acupuntura, correccions de la inhibició visual i auricular, l’alliberació de la tensió emocional, una tècnica senzilla pel dolor, massatges de punts neurolinfàtics i neurovasculars....
Ens dóna una visió del concepte global de la salut tal i com s’entén en kinesiologia.

Curs dissenyat per consolidar Toc per la Salut 1, aprendre a establir l’equilibri energètic del cos a través dels 5 elements de la Medicina Tradicional Xinesa aprenent de les fascinants tècniques que permeten equilibrar 12 meridians amb una senzilla correcció. En aquest curs s’aprèn a localitzar i treballar els excessos d’energia, a plantejar els objectius de una sessió, la correcció per un dolor crònic i l’alliberament de l’estrès emocional per una situació de futur que ens estressi. També s’aprenen els tests a alguns músculs secundaris, per fer uns equilibratges més potents.

Toc per la salut 3 és el curs on s’acaba d’aprendre el test i correcció de tots els músculs secundaris de Toc per la salut. Es treballa la sedació d’energia dels meridians, així com potents tècniques de correcció com l’energia lemniscal, l’alliberació de tensió emocional per situacions viscudes en el passat, equilibració del modus de caminar, la reactivitat muscular...
En aquest curs s’aprèn l’escolta activa a una persona, importantíssima en la nostra tasca com a kinesiòlegs i que ens permet millorar la nostra relació amb els altres i amb nosaltres mateixos.


Toc per la salut 4 aporta el treball directe de les emocions, aprendre a personalitzar la dieta d’una persona mitjançant el test muscular, poder equilibrar l’energia amb tècniques de treball amb so i amb colors, fer anàlisis de la postura i millorar-la... Inclou com fer equilibratges complerts amb Toc per la Salut i el resum de de les tècniques.

Durada: 18 hores.
Requisits previs: Cap

Durada: 16 hores.
Requisits previs: Curs Touch for Health1

Durada: 16 hores.
Requisits previs: Cursos Touch for Health 1 i 2

Durada: 16 hores.
Requisits previs: Cursos Touch for Health 1, 2 i 3

Preu: 225 € (50% de descompte si s’ha fet prèviament amb un instructor autoritzat per l’IKC)
Inclou:
• Material didàctic (dossier oficial del curs).
• Certificat de l’Internacional Kinesiology College (IKC)
• Servei d’assessorament per a dubtes i consultes via correu electrònic.
• Inscripció a l’Asociación de profesionales de kinesiología i TFH d’Espanya.